2010. szeptember 5., vasárnap

Katica

Elkezdődött. Anna belépett az óvoda kapuján. S jelentem tetszik neki. Már első nap leszúrta apját miért ment érte délben, mert ő ott akart aludni. Jelünk pillangó. Ez egy kicsit csalódás volt neki, mert ő a bölcsiben szőlő volt, s mikor megtudta, hogy most nem az lesz láttam a szomorúságot az arcán. Milyen furcsa, hogy már ilyen korán elkezdődik az életben való csalódás. Tudom kicsi , de akkor is az.
S nekem az iskola, az új tanév. Dolgom ezer, de lehet, hogy ezer egy. Már nem tudom. A fejem mint egy határidő napló. A gyerekekről most nem írok, egyenlőre még minden klappol, persze tudom, hogy sok gyerek nem véletlenül járja újból az elsőt, s nálunk akad bőven belőlük. 
Azért alkottam, de csak hétvégén, s ez elszomorít. olyan furcsa, hogy augusztusban IHLET ritkán nézett felém. Most pedig...s nem tudom megvalósítani. 
Visszatérve mondandóm fonalához. Nem hagyott nyugodni katicám. Olyan gyorsan kirepült kezeim közül, ezért ráköltöztettem egy táskára. S akinek így nem tetszik hordhatja a másik oldaláról is. S szerencsére a idő is kegyes volt fotózáskor.


Nem úgy, mint a másik táskánál. (az előzőt reggel csak fotózni kellett) Mire elkészült a felhők úgy döntöttek, összegyűlnek felettünk, s nem engedik a nap sugarát megmutatkozni. 


Nos?

7 megjegyzés:

Sviro (Ildi) írta...

A katica a virág szárán igazán édes lett, ötletes megoldás!

hekka írta...

Hogy Annának csalódás volt a pillangó, megértem. De szerintem Anyának szárnyakat adott... :)))

A katicáról már áradoztam korábban, itt is klassz. De legjobban a piros gyöngy tetszik! Komolyan! Annyira el van találva!
Az almammagok szintén! Telitalálat!

Kriszpicur írta...

Szia-mia!
Hányadik osztályban tanítasz?

A katicás édeske,de nagyon-nagyon!!!
A barátnőm kedvencei a katicák.A kis "pözsója" tele van katicával-csak a férje szedi le,ha kölcsönbe kapja az asszony kocsiját,mert szerinte furcsán néznek rá a lámpánál:)

Ledorka írta...

A katica csúcs. :))

Kriszti írta...

Nagyon szépeket varrsz. Tetszik a kis katica. :D

Az én kislányom is most kezdte az ovit, ő nem volt bölcsis. Nagyon várta már, hogy ovis legyen.

patonaifabian írta...

Köszönöm nektek ezt a pozitív energiát :)
Kriszpicur. kis 1-2 osztályosaim vannak, akik ügyebár még kapcsolatfüggők. Tehát kötődnek nagyon:)

Kriszpicur írta...

Igen,ismerem:)Nagyon jó neked:Hiába fárasztó,egyszerűen fantasztikus:)))
Én most 3.osztályban tanítok!