2010. szeptember 25., szombat

Merry Cristmas?

Vagy nem?

Amikor készítettem hátizsákom prototípusának klónját, vagyis inkább testvérét. Csak a színeket néztem, hogy milyen jól megférnek egymás mellett. S ahogy elkészült, háááát. Nézegettem este, gondolkodtam éjjel, elkészült reggel és még mindig egy karácsonyi manónak tűnt. Aki hátizsáknak álcázta magát. 

Pedig ha őszinte akarok lenni, egyáltalán nincs karácsonyi hangulatom, s a karácsonyi készülődést sem szeretem, mert már annyira elanyagiasult a világ, hogy a legtöbb ember nem azt nézi örül-e a megajándékozott a kiválasztott ajándéknak, hanem a nullákat figyeli az árcédulán. Az emberek egymáson keresztül tipornak, elnyomják a másikat egy-egy utolsó darabnál. Felcicomázzák a házakat, s legtöbbször giccses borzadályok lepik el a piacot. Mindenhol VEGYÉL MEG! BIRTOKOLJ! S egy hét múlva már a süllyesztőben van a kiválasztott termék, amiért annyira áhítozott, akarta, szerette volna.....vagy a piac teszi ezt velünk?
Nos ha már így leromboltam a karácsonyi miliő érzetét, azért bevallom szeretem én a karácsonyt, csak ne kelljen emberek közé mennem azon a bizonyos 4 héten. Mi is díszítünk fát, csomagolunk ajándékot, készülünk az ünnepre. Csak szolidan.....

S akkor a bizonyos táska,ami így felzavart:) 
De szeretem ám:)))


Nincsenek megjegyzések: