2010. szeptember 28., kedd

Zseb kérdés

Így is -úgy is.
A héten elmentem anyagot vásárolni a kért termékekhez,, illetve mindenféle apróságot, ami egy táska elkészítéséhez kell, s csalódottan tapasztaltam:
1. amit én keresek az nincs, elfogyott
2. mindennek felment az ára
Persze ha már elmentem, akkor ugye vennem is kellet valamit, így csuda szalagokat, szép tollboákat, ferdepántot, gyönyörű kordot...vettem, s mikor mondta az eladó a végösszeget.....majd szívszél ütést kaptam. Úgy 3-4000.- forinttal többet kellett fizetnem, mint eddig. Az eladókat ismerem, s szabadkoztak, hogy hát ennyiért tudták beszerezni, ne haragudjak...
Most miért is haragudnék, a benzinárakért, a valuta árfolyamokért nem ők a felelősek. Csak elgondolkoztató, hogy akkor most innentől kezdve nekem is árat kell majd emelnem?
Szerintetek?

Azután a másik problémám a táskában ti hol szeretitek a zsebet. Elől-vagy hátul? Mert az egyenes fazonú táskámat használom most a suliba, s kifejezetten idegesít, hogy a hátsó oldalára tettem a zsebet. De egy pufók táskánál lehet, hogy ez nem zavaró. Ebből a gondolatsorból kiindulva ennek a táskának előre tettem a zsebét


S nem csak őt kezdtem el hétvégén, hanem egy másik hátizsákot is, de a csúszkám elfogyott, így ma fejeztem be. Most kissé problémás vagyok...ehhez is volna kérdésem.
Kell-e, vagy sem a táskára a tollpamacs?


S képzeljétek lesz sálam....Kriszti megkötötte nekem :) Nagyon várom, hogy itt legyen....

5 megjegyzés:

Shushanna írta...

A tollpamaccsal lett "kész" az alkotásod.Kell!!
A zseb...? Igen, sosincs igazán jó helyen. Apró holmiknak a táska oldalába szoktam varrni, a nagyobb zsebek pedig inkább belső elválasztások, az így mindegy...
persze nálam...:)

Aledi írta...

Én hátul szeretem a zsebet. A tollpamacs szerintem is kell. Nagyon szép ez a narancs, baglyos táska, igazi őszi darab.
Ami az árakat illeti, hát, nehéz ügy. Én most kicsit fel fogom vinni egyik-másik babám árát. Nem annyira az anyagköltség, mint inkább a sok munka miatt. De igazad van, nálam pl. a rövidáru sokszor többe kerül, mint a baba, ruha anyaga. Szerencsére Anyukám meg szokott lepni egy-egy adag gyönyörű pamutcsipkével :)

Kriszti írta...

Hol legyen a zseb? Szerintem függ a táska fazontól, mérettől. De szerintem kényelmesebb "turkálni" benne ha hátul van a zseb.

A hátizsák egyszerű, de a tollpamacstól lesz igazán nagyszerű. Nálunk is napi vendégek Dóra, Diego, meg a társaik. :)

Remélem ma már odaér a kendőd. Izgulok, hogy tetszik-e. :)

patonaifabian írta...

Shusanna azt az oldalzsebet ki fogom próbálni, hátha nekem is "bejön" :)
S Adél, bizony a munka, amint nézem a babáidat van velük munka, ezt saját bőrömön már kipróbáltam. S valóban nem az anyag a sok, hanem a rövidáru...mágneszár, csúszka, ferdepánt, csipke, szalag, gomb, toll....

csigaszabo írta...

Nekem a hátsó oldal jön be. Ott könnyebben turkálok nagy táskában. S mostanság inkább olyant hordok. De ha pici a táska, akkor mindegy.