2010. augusztus 31., kedd

Zsebes

Elkezdődött az év, s bizony tavaly már fény derült a titkomra, hogy varrok, így megbízatást kellett teljesítenem hétvégén. 
Régi szokás nálunk, hogy ha valaki házasodik, vagy gyermekáldásnak néz elébe megajándékozza a tantestület egy kis aprósággal. Kedves kolléganőm megkért, hogy készítsek valamit Luca babának, vagyis a szüleinek. akkor ott kupaktanácsot ültünk és a zsebes tárolót szavaztuk meg. Eddig rendben is van a történet, de el is kellett készítenem, a próba és verseny közepette, ráadásul  soha nem csináltam még ilyent. Tehát egy napom azzal ment el, hogy kreatívan gondolkoztam, mi is legyen rajta, milyen anyagból készítsem, s hogyan.
Az eredmény íme....


S amint látjátok, még az idő is kegyes volt hozzám, mert reggel még sütött a nap. Mindössze a munkából késtem pár percet, hogy lekattintsam nektek, így a beállítást ne is nézzétek. 
Viszont őszinte véleményekre kíváncsi lennék, mi a jó, mi a rossz, mit kellett volna másképp csinálnom?


8 megjegyzés:

Mona írta...

Nekem nagyon tetszik, a virágok kedvesek, talán a fehér szín könnyen koszolódik (bár attól is függ hová teszik, hol fogják használni), de csak ennyi. Én is hasonlón agyalok, autóba szeretnék játéktartót, olyat, amit a vezetőülés támlájára lehet rögzíteni.

Szabella írta...

Nekem is tetszik, de mivel babásoknak lesz én talán több színt használtam volna.

á írta...

a kis katica a favoritom.
nagyon édes, bájos, és ha másképp csinálsz valamit, akkor egy másik zsebes tároló lett volna. ez úgy jó, ahogy van. nagyon tetszik.

Aledi írta...

Nagyon-nagyon tetszik. Gyönyörűek a színek, az anyagok. A katica tündéri!
Amit talán másképp készítettem volna az a füle, én kicsit szélesebbet varrtam volna, és talán a közepére is egyet, hogy ha megpakolják ne húzódjon előre a közepe. Bár nem tudom a méreteit, ha kicsi, akkor elég a két fül. Ez persze csak kötözködés, ha már rákérdeztél :)

bolyet írta...

Én is egyet értek az előttem szólalókkal!
Főleg Aledivel!Ha már lehet kicsit "kötözködni":-))
Szóval nekem kicsinek tűnik hátlap úgy a zsebek méretéhez képest és valóban szélesebb füleket gondolnék én is!Továbbá gombok, szalagok díszítésnek még???Ide-oda virágközépnek?Jaj de nem akarok ám beleszólni!!!Nagyon szépek a színei az anyagok no meg a motívumok!Teljesen szép és kedves darab így is!

patonaifabian írta...

Ha nem lehetne kötekedni, akkor nem írom. Sajnos színekből válogatni az otthoniakból tudtam, mivel ez ilyen s.o.s. módra készült, hétvégén, s a színeket sem mertem jobban használni, mivel fogalmam sem volt milyen a baba szoba.
S igen, így ha megnézem akkor szélesebb szegélyekkel alkotom legközelebb, ha lesz legközelebb....
A katicás motívumon gondolkozom mobiltokon, de tőlem kitelik a táska is :)))

hekka írta...

Igen! A katicát mindenképp még! Nagyon cuki! Szerintem elég ennyi szín... Olyan pont jó. :)

patonaifabian írta...

Készül a katicás táska. Ha a csajszi nem akad ki akkor lassan el is készül.