2010. szeptember 15., szerda

Játékért gyerekjátékkal

Hekka játékot hirdetett, amit persze nem hagyhattam ki. Főleg, hogy a felhívás a játékra érdekes. Szeretné, ha általunk készített játékokat mutatnánk be, amit saját, vagy más gyerekeknek készítettünk.
Gondolkoztam. Először Anna falvédőjét akartam bemutatni, de azután eszembe ötlött, hogy hát én mást is készítettem neki. 
Először egy sárkány bábot varrtam, amit bizony csecsemő kora óta betettem az ágyába. Vele aludt, s mikor fent volt sokat báboztam vele. Így "anya szaga" lett, s nem hiányzott neki a hiányom. Régi képeket találtam róla, mert ma már igen lestrapált állapotban van szegényke.
Majd eszembe jutott, hogy az első babáját is én készítettem neki Borit. Szerintem csuda szép. Ezt nem nagyképűségből mondom, de mikor elkészült el sem hittem:) Büszke voltam magamra.  Most már a sok baba között amit kapott szerényen meghúzza magát, de játéknál azért előkerül.
S végül a babmacska, amit meskára is készítettem. Régebben:)
Mindezt egy kis kollázsban foglaltam össze. Ha kinagyítjátok jobban látszik rajt minden. A gyerek is. Most már nehezebb pillanatképeket készítenem róla. Pózol....

S akkor a játékok


2 megjegyzés:

Ledorka írta...

Tényleg nagyon szép baba. :) Anna is. :)))

hekka írta...

Köszi, hogy neveztél a játékra! A baba cuki, a sárkány szuper, Anna a macsekkal pedig csúcscuki! :)))