2010. szeptember 18., szombat

Ember tervez deviza végez:(

Bizony-bizony mi is azok között vagyunk, akik hitelt vettek fel. Hiszen mint fiatal házasok szerettünk volna A-ból B-be eljutni, de rögtön. S mi is a legkézenfekvőbb, a HITEL. Persze most már öt é távlatából másképp látjuk, de 25 éves fejjel.......
Nos nem is ez a lényeg, hanem az a kijelentésem, hogy soha és senkinek és semmikor. Ez igen megváltozott, mikor mindenféle sárgaság elöntötte a postaládánkat, a sok nulláról ne is beszéljek. 
Tehát dobom a gőgöm, a büszkeségem, az alkotói kreativitásom háttérbe szorítom, s bizony teljesítem a kéréseket....talán csökkentem velük a nullákat........


Íme az első. Zsófi kérte. Mindent rám bízott-persze így mindjárt más-csak annyit kért, hogy Hugó a családjával kerüljön rá. Így Hgó szerelmével Helgával csücsül egy ágon, s talán már a leendő csemetékről álmodoznak.
S mint ha gyereket etetnék- "EGYET A BABÁNAK, EGYET A MAMÁNAK!
Készítettem a mamának is egyet, vagyis nekem, vagyis a magam kedvéért!


6 megjegyzés:

vancsavarr :) írta...

Auuu, csökkenjenek azok a nullák, ajánlom nekik!!! /mi is hitelesek vagyunk:( és jaj van/ Bármilyen okból is repültek oda azok a baglyok, nagyon jó helyen vannak!!! És tuti az új fedél-fazon is :)!!!

hekka írta...

Óóóóó, tudom, hogy nem szép ilyet mondani, de... de.... fenemód irigykedem most erre a megrendelőre... :)

Shushanna írta...

a táskáid is lenyűgöztek, de az őszinte vallomás még jobban...(tudom miről beszélsz..)
a legszebb, hogy a lelked, a kényszer mellett is belevarrtad
gratulálok! hajrá nullák!

Shushanna írta...

...csökkentése...:)))

Kriszti írta...

Én is azt kell, hogy írjam: sajnos tudom miről beszélsz ... Bár nekünk "csak" autóhitel van, lakásra gondolni sem merünk.

A munkáid viszont nagyon tetszenek. Sorra jönnek a jobbnál jobb fazonok, ötletek. Drukkolok, hogy csökkenjenek a nullák, vagy legalább ne emelkedjen a szám a havi csekken.

patonaifabian írta...

Köszönöm aranyosak vagytok, s remélem sikerül csökkenő tendenciát mutatnunk:)