2010. október 25., hétfő

Kamasz bizalom

Kamasz gyerekeim azok nincsenek (majd jó pár év múlva), s mindig úgy érzem, hogy annyira nem tudok szót érteni velük, de rá kell jönnöm, hogy talán mégis. Mielőtt népdalkör vezető lettem ,egy zeneiskolában dolgoztam citera tanárként. Két eléggé kamasz, imádni való gyerekkel, akik különös képen a barátjuknak is tekintettek, s minden apró  kamasz titkot megbeszéltek velem, tanácsot kértek tőlem. Akkor voltam 20körül , s gondoltam kicsi a korkülönbség.
De bizony nagy-nagy örömömre valamiért a kamaszok itt is igen nagy bizalommal, s szeretettel fordulnak felém, pedig azóta már eltelt 10 év:)
Ennek a hatalmas kamasz bizalomnak köszönhetem azt a kérést, hogy készítsek suliba járós táskát. (Mivel tudom ,hogy bizony ez nem semmi dolog megtiszteltetésnek veszem :) )
Csak néhány alap infót kaptam milyent is szeretne a lányzó. Először is jó pár könyv férjen bele, ezért szélessége lent kb 15cm legyen. . Másodszor lefele bővüljön. Harmadszor zippes legyen.  S végül elől legyen egy zseb.
Ennek alapján készítettem el a prototípus táskát. Szivaccsal merevítve oldalait és az alját, oldalán a csíkot ráncoltam így tömhető lett.


S Rita kedvéért belülről...

9 megjegyzés:

zazálea írta...

Belül nem tudod lefotózni? Nekem nagyon tetszik, én egyszer varrtam ilyen típust, azóta is ezt akarom. :o)

Aledi írta...

Ez szuper lett! Vidám, mégis felnőttes, egy igazi táska. A virág rajta különösen tetszik, romantikus, de nem ciki :) Azt hiszem jogos volt a bizalom :)

patonaifabian írta...

DE lefotózom neked:), ha oly kíváncsi vagy a belsejére :))))
Aledi köszönöm. Remélem neki is tetszik majd a fazon...

Ledorka írta...

Ez valami gyönyörűségességesség! :D (Fokozzam még?)

hekka írta...

Gyönyörű színe van! És nagyon kedves a története is! :)

bolyet írta...

Jaj!!!Én már nagyobbacska vagyok..bőven túl a kamaszkoron!"Számszakilag" persze.Viszont ez a szépséges táska nagyon-nagyon tetszik!Nőies és tényleg van benne valami kamaszos..vagy kamaszos és van benne valami felnőttesen nőies???Jaj de mindegy is!!!!A színe miatt extra pont!:-))

zazálea írta...

olyan bizony! :o)))

patonaifabian írta...

Rita! Holnap küldöm a fotót, sajnos ilyen vacak sötétben (mivel nemrég értem) nem tudtam fotózni.

S annyira örülök, hogy tetszik....szuper :)

zazálea írta...

Szuper lett! Olyan macerás belülről is szépen varrni, azért állok neki nehezen, pedig mondom, hogy nagyon szeretem a hasonló fazont.
Remekül megoldottad, remekül, ügyes vagy! :o)