2010. július 7., szerda

Új fába a fejszét!

Bizony. Egy kedves kolléganőmmel beszélgettünk, miket is varrjunk a két hét múlva megtartott varrópartynkon. Így elővettem rég elfeledett szuper újságjaimat, amiket azért vettem, hogy egyszer majd szuper foltvarró leszek. Nos ez nem nagyon sikerült, hiszen nincs rá időm, illetve sok-sok titok van még a foltvarrásban, amit nem tudtam megfejteni. Tehát előkerült egy német karácsonyi patchwork magazin is, amiben megláttam egy hátizsákot. Először gondolkoztam, s elhatároztam, hogy megvarrom Annának. De nem erre számítottam, mármint a végeredményre.....


Ez nem olyan Frenis-mondaná a barátnőm. Így mint mindig, amikor nem jutok olyan eredményre mint amit várok, újból belefogtam. Persze előtte vasalás közben jól kigondoltam, hogyan is csinálom majd. Estére elkészült a második babazsák is ez már jobban tetszett, de még lesz min változtatnom, hogy még jobb legyen. 


Szerintetek? Minden vélemény komolyan érdekel!

6 megjegyzés:

sesame írta...

Igen, a második sokkal jobban sikerült, és téged tükröz :)Vannak a meskán olyanok, hogy meglátom a termékfotót kicsibe, és azonnal tudom ki alkotta, mert annyira jellemző rá.. te is ilyen alkotó vagy, akinek jól felismerhetők a termékei :) Szerintem ez óriási dolog, hogy így megtaláltad önmagad, és a stílusod, nagyon irigyellek! :)

hAnd-i írta...

hu, nekem a második nagyon-nagyon bejön... igen, abban jobban kiemelődik, hogy mi is az, az elsőn sokat segitett a leirás... de az is nagyon aranyos... igaz megvarrhatom a kislányomnak???? igaz???

Ledorka írta...

Az elsőnek a szemével nem vagyok kibékülve, amúgy mindkettő szuper! :)
Freni?

Dia írta...

Nekem is a második már kifejezetten tetszik!

boGár krea írta...

Én is a másodikra voksolok, engem is a szeme zavar az elsőnek. Az anyagával nincs gond, de az arca tényleg nem elég hangsúlyos rajta. Persze ezekre te is rájöttél, ezért olyan a második, amilyen...Mármint klassz és kedves, aranyos! :)

patonaifabian írta...

Köszönöm az építő véleményeket.
S kedves Andi!persze, hogy megcsinálhatod! Ha kell segítség szólj! A meskán korlátozott példányban fog megjelenni.