2010. július 30., péntek

Sors fintora

Gondolom sokan egyet értettünk azzal, hogy a meskázás, a neten való árusítás kölcsönös bizalmon, az emberekben való hitben rejlik. Mindenki azért kezdett el alkotni, s ezt megmutatni, hogy az emberek bizalmát, szeretetét elnyerve, mások is örüljenek az alkotásoknak-jó,jó azért a bevétel sem mellékes.

Amint olvastam mindenkinek -szinte-mindenkinek voltak kellemetlen élményei,amik egy kicsit visszavetették munkálkodását, kedvét, hitét.

A sors fintora, hogy ma egy napon két szinte teljesen egyforma táskát is visszakaptam. Az egyik az előző bejegyzésben említett "kedves vásárlótól" . Bár, hogy a másik hol van nem tudom, az áráról ne is beszéljek. A másik táska tulajdonos rendelésre kérte a táskát zippel, de mikor megérkezett döbbent rá, hogy nem fér bele egy A/4-es füzet (A táska max. magassága 30cm, ha a zippnél nézem 24cm). Természetesen már elkészítettem az újat. Jó nagyot:)

Mégis mulatságos, s ironikus is volt, hogy mindkét táska ma ért ide. Már csak az nem tudom, mi a búbánatot kezdjek velük?


4 megjegyzés:

Sviro (Ildi) írta...

Igazán sajnálom. Látod, nekem ezért voltak igen komoly kétségeim a meskával kapcsolatban. Mert az ilyen negatív élmények el tuják venni az ember alkotó kedvét. De nem féltelek, biztos vagyok benne, hogy mindkét táska el fog kelni újból. Csak hát ... a rossz szájíz egy darabig még megmarad, igaz? Fel a fejjel! Ne hagyd, hogy elvegyék a kedved :)

Grety Gergaly írta...

Sajnos ilyen-hasonló kellemetlenségek nem csak a meskán fordulnak elő..

BCili írta...

Lesz ezeknek gazdája biztos vagyok benne és csak megérkezik a másik ára. Befogadnám én is, kár hogy távol vagyok.

patonaifabian írta...

Édes vagy Cili. A remény hal meg utoljára, mondogatom a gyerekeknek az iskolában, hát ezzel a mondattal vágok neki a következő hétnek. :)