2010. július 6., kedd

Ki lesz a 300.?

Bár tudom ,hogy most volt játék, s sokat gondolkoztam azon csináljak -e DE játszani jó, s ünnepelni is. 

S hogy mit is ünneplek, azt, hogy 2008.november 19-óta létezem a meskán. Azóta sok mindent készítettem, sok féle utat kerestem,  s keresek még mindig, hogy nekem, s természetesen nektek a legjobbat készíthessem. 
S ettől az időponttól az életem kicsit megváltozott, hiszen  más is örült annak amit létrehoztam, bekerültem egy olyan csapatba, akikhez jó tartozni. Sok-sok pozitív megerősítést kaptam, ami lelkesített, új erőt adott ahhoz, hogy ha fáradt, vagy kedvetlen vagyok felrázzon és új erővel vessem bele magam a dolgokba.

Így ezzel a szeretettel eljutottam oda, hogy közel vagyok a 300. vásárlómhoz, s ezt meg kell ünnepelni, hogy ti is részesei lehessetek az én örömömnek.

A játék végét szintén egy számomra nagy dátumhoz kötöm kötöm. Férjemmel 2000. július 19-én ismerkedtünk meg, így ehhez nem kell tudomány kiszámolni, bizony 10 éve vagyunk együtt, s öt éve házasok, így a játékom 2010.július 19-ig éjfélig tart.

S hogy játszhatsz??? Aki vásárol a boltomban az bizony bekerül a NAGY kalapba és 19.-e után ,tehát huszadikán kisorsolok egy 5000.- forintos ajándékutalványt, amit a boltomba válthat be. S hogy nagyobb kedves csináljak a vásárláshoz, aki itt megjegyzést hagy, az 15%-kal olcsóbban kapja a kiválasztott terméket. (csak ezt majd jelezd előtte)

Ünnepeljünk együtt!


2 megjegyzés:

hekka írta...

Nem 2008 az a 2009? :))) Gratulálok a kerek számokhoz! További sok ötletet, és kívánom, hogy még az idén meglegyen a duplája!

patonaifabian írta...

De 2008 és már ki is javítottam. Köszönöm. Látszik, hogy kissé kelebóla vagyok.:D