2010. július 16., péntek

Szerintetek melyik???

Utálom a meleget. Varrni nincs kedvem, mivel a kuckóm, egy csak ablakból álló helyiségben van, s ott már szaunázni lehetne. Így inkább már megint jó néhány táskát kiszabtam, de összevarrni :(((
Így a gép elé keveredtem, s fölmásztam az ETSY-re. Mindannyian tudjuk ott aztán van minden mi szem szájnak ingere. Hát megtaláltam én is a kis anyagos üzletemet, s egy csomó anyagba beleszerelmesedem. Csináltam is belőlük egy kis kollázst, hátha veszem az erőt, s persze a húgomat (a nyelvi analfabétizmusomról már írtam), s kérek rájuk egy árajánlatot. 



6 megjegyzés:

Ledorka írta...

Kölcsönadod majd a húgodat? :) Én is a gyenge angoltudásom miatt nem merek rendelni. Pedig ez hülyeség, mert biztos adnának akkor is, ha nyelvtani hiba van a megrendelésben. :)

patonaifabian írta...

igen nekem is ez okoz gondot. De ha szeretnél valamit írj! Az emailcímem: patonaifabian@gmail.com

Egyenlőre megrendelem a magamét, s ha ez tök jól ment, akkor szívesen segítek!!

Aledi írta...

Jaj, meg tudlak érteni, én is csak gondolatban varrok. Nagyon szép anyagok, az alsó sor jobb szélső virágosa a kedvencem, de a többi virágos is jöhetne.

BCili írta...

Szép az anyagválogatás, bár van amit már láttam máshol is. Az első sor két középsője viszont annyira Te vagy, de a legutolsó is szép. Hajrá rendelés, majd hűl az idő mire megérkeznek!

sesame írta...

Szépek! A bal alsó sarok a kedvenc (kinagyítva vettem észre, hogy csiga-bigás :D )

patonaifabian írta...

Mici: Jaaaaj, hát igen a cím és a bejegyzés nem teljesen fedi egymást,mert arra akartam célozni, melyikről mondjak le, de valahogy mindegyiket imádom:)
Bcili:Valószínű tudat alattim dolgozott mikor azokat a középpontba tettem!