2010. július 24., szombat

Kockás pakolós

Igazából négyzetrácsos,de így "négyzetrácsos pakolós" eléggé idiótán hangzott. 
Mint a babás hátizsáknál itt is úgy kezdődött a táska élete, hogy megláttam és meg kellett varrnom.Gondolom sokan vagyunk így.  Ennél azonban  mázlim volt, mert a leírást kellett követnem, s nem kellett minden egyes lépés előtt gondolkoznom, mit hova is illesszek, hova is tegyek. Persze néhány apró változást véghezvittem, hogy olyan én legyek, s a végeredmény egy keskeny, de nagyon is jól megtömhető táska lett.
Olyan, amiben elfér minden. 
Tudom, hogy sokkal többen vannak azok, akik a fél házat is magukkal viszik, mikor elindulnak otthonról, s már megkaptam a családomtól, hogy miért is készítek ilyen "kicsi" táskákat, amiben nem fér el az ásványvíz, 10kg könyv, egy egész kozmetikai szalon,  egy bank, s  a papírüzletről nem is beszélek.



Mit gondoltok erről a formáról, fazonról, színösszeállításról? 
Talán készítek még néhányat, ha elnyeri a tetszésetek:)

3 megjegyzés:

sesame írta...

Az ötlet jó, mert sok nőnek kell súlyos kilókat magával cipelnie, de közben szeretnének szépek, és nőiesek maradni! :)De az a fehér csík a kockás és a piros anyag találkozásánál valahogy nem tetszik.. (de remélem nem bántásnak veszed :) )

Sviro (Ildi) írta...

Nekem nincs bajom a fehér csíkkal :)), egészen kezdek beleszerelmesedni ebbe a formába. Ez már csak azért kínod, mert itthon megígértem, hogy nem veszek több táskát :O. Azért a párom még puhítható és a születésnapom is közeledik, talá - talán ...

patonaifabian írta...

A fehér csíkért egyáltalán nem haragszom. Szerencsére különbözőek az ízlések.

Sviro neked pedig hajrá. Amint említettem én is beleszerettem ebbe a formába, így a prototípust megőriztem:)))