2010. június 4., péntek

Virágocska

Már régen kiszabtam ezt a kis farmer táskát, az általam imádott fazonnal.  Valamiért nagyon szeretem, mert ha kell lapos, s kevés holminál is tartja az alakját, de ha kell azért ki lehet tömni, hogy több minden is elférjen benne. S ami a legjobb, ebből sem készítettem magamnak még. Mindenki megkérdezi, hány táskám van, s igazából egy negyed ekkora táskával mászkálok, amiben pont elférek.
S kísérlet, hiszen farmerral nem igen dolgoztam, de úgy gondoltam, az otthon levő anyagot elhasználom. Erre került a kis katica barát virág. Virág és állatkedvelők részére. :)
S igazán ebben a kísérlet, hogy heveder pánt helyett, pamut szalagot tetem, így egy trikóval hordva sem izzad meg az ember a pánt alatt.


S a virág közelebbről.



7 megjegyzés:

vancsavarr :) írta...

Nagyon helyes ez a táskád (is)! :)

hekka írta...

Nagyon szép lett ez a táska is! Olyan ötletesek az apró hímzéseid, mintáid, mindig elbűvölnek!

patonaifabian írta...

Köszönöm és arról ,hogy nem tartom meg egyik sem. Ennek nem bírtam ellen állni. :)

zazálea írta...

Tetszik, nagyon!
A pamut heveder is tetszik nagyon, elmondod, hol szerzed be vagy titok, nagy titok? Én is mindig tétovázom, a textilből varrjak pántot vagy hevedert tegyek, egyik sem teljesen jó megoldás... de ez a pamut heveder-féleség nagyon frappáns ötlet!

patonaifabian írta...

Szia Zazi!

Nem titok az a neve, hogy szőnyegszegő, s a rövidáru boltban beszerezhető. De őszinte leszek nem a legjobb megoldás, ezt most, hogy megtartottam és hordom. Csúszkál, vagyis nincs tartása.

zazálea írta...

Dicséretet érdemel az őszinteség, mindig is. :o)))

patonaifabian írta...

Köszönöm