2010. június 21., hétfő

A rendrakás szelleme...

Úgy látszik a házi manók eddig bírták, s úgy döntöttek nem viselik el többé a port, a rendetlenséget varró sarkomban. A mögöttem lévő polcot ugyan is leszakították. Egyik pillanatról a másikra leomlott a ráakasztott táskástul, varrós könyvestül, újságostul, mappástól. Így a betervezett ajándék készítés helyett, a hova is tegyem a dolgaimat kreatív  elfoglaltságot kellett választanom magamnak De még lesz egy köröm ahogy látom, mert most csak tornyoztam, s nem elpakoltam:(
Ráadásul az eső sem kedvezett a kedvemnek és az ihletettségemnek. Vagyis ihletem még lenne, de időm az nincs. Szóval eső, akkor nekem csiga:) S bizony a készítése is csiga-lassan ment, mivel egy hétig bökögettem rajta, mire elkészültem.4 megjegyzés:

Sviro (Ildi) írta...

Igazán édes lett! És ezek a virágok!
Emlékszem, gyerekkoromban nálunk is leszakadt egy polcos tároló. Csakhogy nálunk ezeken a polcok a nővérem gyűjtögette a parfümjeit. El tudod képzelni, micsoda illat volt ott napokig? :))))
Kitartást a rendrakáshoz. És talán mégiscsak lesz egy kis nyarunk... csak erősen hinni kell benne.

patonaifabian írta...

Köszi. Erősen bizakodom én is a napsütésben, melegben, s illatok hála az égnek nincsenek,de rendetlenség annál nagyobb :(

hAnd-i írta...

hu, ez nekem nagyon tetszik... ügyes munka...

Sziranszki írta...

Gondolom a pakolás nem hiányzik (nekem se esne jól)! A csiga nagyon klassz lett! Látod, Neked még az esőből is sikerül valami jót kihozni :)