2012. január 17., kedd

Tisztítás

A termékek tisztítását olyan sokan kérdzik. Mindenki a mosógépbe akarja hajigálni, hogy minél gyorsabban megtörténjen a "tisztulás". Mivel nem szeretném minden egyes levelemben taglalni miért is NEM ajánlott a gépi mosás, így gondoltam készítek egy bejegyzést, majd egy kis fület a termékek tisztításáról:)


A termékeim természetes alapanyagú textilből készülnek (kord, pamut, vászon, gyapjúfilc), melyet vásznas vetexszel erősítek, és pamutvatelinnel bélelek. Mindegyik anyagot igyekszem megbízható eladótól vásárolni, a legjobb minőségben.



A gyapjúfilc gép által festett, NEM avatom be őket.


A termékeket minden esetben KÉZZEL ajánlott mosni, langyos, kézmeleg vízben, SEMLEGES mosószerrel. Kerüljük a folteltávolító, fehérítő használatát. . Mivel a gyapjúfilc a mosáskor még jobban tömörödik, így a gépi legrövidebb mosás sem tesz neki jót. A gyapjúfilc eresztheti a színét, ezért kontrasztos (világos kord,sötét filc)termékeknél ajánlott a színfogó kendő használata!

Formára igazítva szárítjuk. Száradás után kifordítva a bélést vasaljuk először, majd ezután visszafordítjuk és nedves ruhán keresztül átvasaljuk a tisztított terméket!

Ezután mindenki használja nagy nagy szeretettel!!!



2 megjegyzés:

F.Gina írta...

Ezért kell kérem sötétet venni, azt ritkábban kell mosni :)))

patonaifabian írta...

Ez így vagyon! :)