2012. január 12., csütörtök

A házak...

...nem mostani új keletű szerzemények. Először három éve jelentek meg az életemben....rajzolgattam őket, majd egy eszement ötlettől vezérelve falvédőt készítettem. Majd azt a falvédőt jó pár követte, s mindbe belevarrtam a lelekm. Mert nagyon szerettem őket. Színesek, a színek nem csak a szemet gyönyörködtetik, de pezsdítik is az embert. Legalább is én ha ránézek ezt érzem. Még mindig van, hogy ülök a lányom ágya mellett és azon veszem észre magam, hogy a falvédőjét bámulom...és megnyugszom.

Ezek a házak megfodultak már mosiltokon, pénztárcán, majd egy új ötlettől vezérelve kerültek a táskákra...mások és az én örömömre.


Ő egy balkezes táska. Hogy miért? ....egyszerű...ellenkező oldalon van a minta és a belső zyeb cippje is ellenkezőleg záródik:)

5 megjegyzés:

Halász Csilla írta...

egy díjat ajánlok neked ha elfogadod ,nálam megtalálod :)

hAnd-i írta...

mindig szerettem a meseházaidat... ez is imádnivaló

Aledi írta...

Gyönyörűek ezek a házak, valóban elvarázsolnak. Balkezes táska? Hehe, ez érdekes, hogy is van ez? Én ugyanis jobbkezes vagyok, de a táskát mindig a bal oldalamon hordom, vagy ez így szokás?

patonaifabian írta...

Nos....balkezes vagy sem nem tudom. Hivatalosan balról jobbra kell nyílni egy cippnek. Gondoltam ha ellenkezőleg nyílik, akkor az balkezes:D Vagy mégsem?

zazálea írta...

nagyon szeretem a házaidat, ezeket sokszor! :)