2011. február 7., hétfő

Zipp ellenség...

Azt hiszem úúúúúúúúúútálom (hosszú és sok "u"-val) a zippet. Valahogy mindig összeakad a bajszunk és most én húztam a rövidebbet. Bár ebbe valószínű az is közrejátszott, hogy teljesen belázasodtam hétvégén, ami igen furcsa volt, mert talán gyerekkoromban voltam utoljára lázas.
Tehát az ott kezdődött, hogy kitaláltam egy új fazont, amit szerettem volna megvalósítani, ez addig szuperül is ment, amíg rá nem jöttem ,hogy nem jól varrtam bele a zippet, és a  karabinert sem tudom hova tenni.....eddigre odáig fajult a dolog, hogy a hideg rázott, így aznapra félretettem a dolgot.....
Másnap szétbontottam az egészet, más módon próbáltam megoldani a húzózárat, s mikor össze akartam varrni a táskát, kajánul vigyorgott a bélés varrása rám. Lefordítva...fordítva varrtam bele a bélést....így most a prototípus kísérleti típus lett. Én hordom...de talán a fazon jó lesz....mit szóltok hozzá?



Csak hogy meglegyen a sikerélményem varrtam két másik tuti biztos, kipróbált modellt is....



....ez a dísz maradhat szerintetek a narancson? vagy mást keresek..... Ez  a bizonytalanság biztos a betegségből adódik :)

5 megjegyzés:

Melinda írta...

Nekem kimondottan tetszik a dísz is a táska is és egyben a kettő is! Szerintem ne vedd le.

hekka írta...

Illik rá a dísz, színben-hangulatban. Szerintem maradjon. A zöld pöttyöset már megcsodáltam a meskán, nagyon helyes lett.
Jobbulást kívánok, pihenj egy kicsit, ha tudsz. Az új fazon is nagyon jópofa, meg amúgy is, nézd a jó oldalát: van egy klassz táskád. Mikor varrtál utoljára magadnak valamit? :)))

bolyet írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

Gyógyulj,pihenj, maradjon és a pöttyös CSÚCS SZUPER!
Mindegyik harmonikus, vírus ide-oda!Jaj az új fazon is de jó!:-))

Aledi írta...

Hú, csak ámulok mennyi szép táskát varrsz, nekem egy egész napba kerül egyetlen táska, és hol van az ezektől a szépségektől?! Nekem fazonra is a narancs tetszik legjobban, a kis dísz meg tökéletes rajta. Jobbulást neked!

patonaifabian írta...

Akkor a dísz marad. Sajnos Hekka nem tudok pihenni, mert a változatosság kedvéért Anna a beteg.
Aledi! Nekem sem egy napos termés...szép lassan készültek, csak nem volt energiám bemutatni.