2011. február 24., csütörtök

Szolgáltatás

...bár nehéz annak nevezni. A héten ismét meggyűlt a bajom a netes szolgáltatóval. A férjem internet utalványt kap, s ezzel egyenlítjük ki a számlát. Ez még így sima ügynek tűnik, igen ám, de hébe-hóba kapunk egy-egy csekket, s én természetesen azt nem fizetem be (azon gondolkodva, hogy az utalványt már feladtam)
S ekkor jön a bibi....korlátozzák a netet, s addig szorongatnak-ugye ezzel dolgozom-,amíg kénytelen vagyok befizetni, s ezt nekik igazolni.
Ettől fogva, minden befizetést-utalványozást felírok. 
Kíváncsi leszek mi lesz az év végi elszámolásomon......:)))

3 megjegyzés:

erikastyle írta...

Szia! Nem akarok beleszólni, csak jó tanács: Jól teszed ha oda figyelsz! Mert ebből szokott galiba lenni, és az év végi elszámolásnál 100 ezer forintot fognak majd követelni. Aztán majd újra neked kell kibogoznod, és bebizonyítani, hogy minden be van fizetve! Én táblázatban vezetek mindent, és ha gond van, akkor elküldöm e-mailen aztán bogozzák ők ki. Nem teszek értük egy lépést sem. Bocsi! :) Üdv: Erika

inga írta...

ezzel én is szívtam, amíg volt utalványom
nagyon carul kezelik nálunk is többször volt akkor vagy korlátozva vagy kikapcsolva a net
bosszantó volt, együttérzek!

hekka írta...

Na, én is belekotyogok, de szerintem ne várj év végéig. Ha túlfizetésed van, fizessék vissza, de máris! :) Később ki tudja, mi lesz a pénzzel. Vagy ha szolgáltatót akarsz váltani, vagy valami.