2011. április 26., kedd

Mennyi az annyi?

Soha életemben nem voltam vásározni.
Tehát azt sem tudom mi kell hozzá, miből mennyi, hogyan készüljek fel rá, ha elmegyek....ha egyáltalán elmegyek.
Tehát ez felhívás keringőre. Aki vásározott már, az legyen kedves elmondani nekem, hogyan készül, mivel készül, mit visz, mit nem visz.....

S hogy ne csak itten tanácsokat kérjek én is adok valamit...két képet. Ők készültek a hosszú hétvégén.



7 megjegyzés:

zazálea írta...

ez így kevés, több infó kellene, hány napos, hány órás, hol lesz, mekkora tömeg várható, mit tervezel vinni, milyen termékeket, meg ilyesmi még kellene!

patonaifabian írta...

Rita! Az a baj, hogy én sem tudok egy csomó infót. De csak egy napra megyek, ha lehet, ez egy szombati nap. Székesfehérváron lesz....a tömeg nem rajtam múlik és nem tudom milyen terméket vigyek:)

Huligánlány írta...

Szerintem az első vásár úgyis próbanap, vigyél mindenből, és inkább az apróbbakat (olcsóbbakat?), mert helyben inkább azokat veszik.
Hajrá!
Hasonló cipőben vagyunk, mert én vásározni ugyan már voltam, de a Goubára most megyek először... izgi:-)))

moonsafari írta...

A vásár témában nem tudok hozzászólni, de a táskák nagyon tetszenek, főleg a barnás :)

zazálea írta...

jössz a Goubára? :o)
gyere, gyere!

Renáta. érdemes apróbb dolgokat is készíteni, arra van kereslet mindig, de legyen táska is bőven.... azért nehéz konkrét darabszámot mondani, mert nem annyit kell csinálni, amennyit megvesznek, hanem jóval többet, mert mindenki (én is) válogatni szeret. szóval, konkrétat nem tudok mondani, konkrét számokat, de legyen mobiltokod is, kis pénztárcád is, én amondó vagyok! és jól lesz, meglátod! :o)

Kataca írta...

Mikor és hova mész vásározni? Melyik is lesz az a szombat? Majd kimegyek és megnézlek :)...Hogy mit vigyél? Apróbb dolgokat, meg nagyon feltűnő nagy dolgokat...Katicásat, süniset, békakirályt is, macit is, és valamit a kevésbé gyereklelkűeknek is...szerintem az a fontos, hogy valamidbe beleszeressen, aztán a nagy dolgokért majd megtalál :)
Mondom én, aki vásárba mindig csak nézelődni jár, árulni sose, nagy dolgokat nem szoktam hirtelen ötletből ott megvenni, inkább elérhetőséget kérek..

Amy-kreatív írta...

Szia!

Az én első vásárom minden képzeletemet felül múlta.
Apróságokból, ami természetesen olcsóbb is, jól fogyott, de adtam el nagyobbacska dolgokat is. A lényeg: legyen választékod, természetesen abból, amit folyamatosan tudsz is készíteni. Nehogy csak 1x legyen nálad valami, hanem mindig...

Ja, és "meg kell fogni az embereket" ! Én ezt tettem, igaz, könnyű helyzetben voltam, mert itthon sokan ismernek, és Isten " jó nagy beszélőkével áldott meg" . :)))

A legeslegfontosabb: legyen nálad nyugtatömb, és számlatömb. ( bocsi, nem szeretnék okoskodónak tűnni...)
Remélem tudtam egy kicsit segíteni...

A táskáid nagyon tetszenek!!! :))))))))

http://amy-kreativ.blogspot.com/