2011. április 21., csütörtök

Notebook tigris bőrben

Cserekereskedelem, mint a régi időkben. Fodrászomhoz mentem frizurát készíttetni magamnak, s helyébe ő egy notebook tartót kért, Így se neki nem kellett fizetni, se nekem. Én is, és ő is jól járt. 
Tiszta utópia:)


Jajj, kérdésem is van ám, mielőtt elfelejtem. 
Eléggé "tigrises"?
S a fül hossz....hosszú-e vagy megfelelő?
s ráadásul ma derült ki, hogy férfinak lesz......de .......tehát így nézzétek!

3 megjegyzés:

Süle Mónika írta...

Mondjuk pasinak én alapból nem tudom elképzelni a tigris mintát... a te munkád kiváló! Talán ha egy tigris sziluett is lenne rajta, pasisabb lenne... igen, ha maradunk a pasiságnál, akkor lehet, hogy a fül hosszú egy kicsit. Mi lenne ha csinálnál még egyet ugyanígy, plusz még egy vad tigrisfej sziluett és rövidebb fül... tuti nyerő lesz! Most is az egyébként, csak nem annyira férfias...

zazálea írta...

Hát, pasinak tigrist én sem, nekem egy vagány nő ugrott be először róla (amikor szöveg nélkül csak a képet néztem), a fül hossza meg viszonylagos, ugye, hogy vállra, kézbe, mekkora a jóember, meg ilyenek. mindettől függetlenül ez egy merész, tőled szokatlan és nagyon-nagyon tetszetős darab, tetszik nekem, Reni! :o)

patonaifabian írta...

Köszi a tanácsokat!
A pasiság nekem sem a tigris mintáról jut eszembe. A táskát újra kellett varrnom, mert elszámoltam a varrásszélességet és kicsi lett, de fül nélkül. Tehát ez a dilemma is megoldódott :)