2010. november 13., szombat

Nem az igazi.....

Tanácsaitokat megfogadtam, s most jó pár napig varrógép közelébe sem ültem. Bevásárló körutat tartottam, s szebbnél szebb kordokra tettem szert. Ha rájuk nézek mosolygok. (majd készítek róluk fotót). S az egyik annyira kacérkodott velem, hogy belevágtam. ....
De valamiért nem lett az igazi....azt még nem tudom mi nem tetszik rajta.....de nem én vagyok....

Azután meg már fél éve kallódott egy kiszabott pamut -kord páros,akik egyesülését nem szavaztam meg, s most, hogy szert tettem olajzöld kordra.......


Alakul.......de nem az igazi(ak)

7 megjegyzés:

simsi írta...

Nem tudom, miért nem vagy elégedett :-)), de a kék táska nekem nagyon-nagyon tetszik. A másik az nem az én stílusom, de a kék az egyszerűen tökéletes lett!

BCili írta...

Az elsőhöz nem tudok szólni, nem vagyok kék, de a második egész jó. Bocs, hogy így írom, de csipkés sem vagyok :) azaz jobban el tudtam volna rá képzelni valami pinkes-mályvás szalagot mint a fehér csipkét.

Shushanna írta...

Még mindig hajszolt vagy szerintem.
Sehova se siess! Hidd el nem maradsz le semmiről. Hagyd, hogy megérjenek teljesen készre benned az alkotások. Ha valahol elakadsz egy folyamatban, tedd egy kicsit félre, és varrj valami olyant, amiben biztos vagy. Mert akkor lesz sikerélményed, ha a kész munka örömet szerez. Ha elégedett vagy azzal, amit készítesz, akkor az az öröm kisugárzik az adott alkotásból. És egyvalakinek éppen úgy fog tetszeni, ahogy van. Csipkével vagy anélkül, kéken vagy zölden...stb., ilyen szempontból mindegy!
Ne gondolkodj ezeken a táskákon tovább! Azért nem adok kritikát, mert most ezt a küzdelmet magaddal kell megélned. Engedd őket az útjukra, valaki épp ezeket várja.:)
És persze, ha nem tudsz leállni pihenni (vagy nem is akarsz...), akkor fogalmazd meg, mi nem tetszik NEKED!!! ezekben, és a következő hasonlókon orvosold azt a hibát!
És csak bízz magadban! :)

Shushanna írta...

Bekukkantottam a Meskádra. Már nincs is meg a kék... nahát! Csak nem volt akkora baja! :))))
Pihenni - ennek ellenére - azért egy picit kell!:)

patonaifabian írta...

Shushanna! Köszönöm a szavaidat. Érleltem magamban őket. Jót tesznek a lelkemnek...
S a kék táskán teljesen elcsodálkoztam én is, ezek szerint nem csak magamnak kell alkotnom ?

bolyet írta...

Magadnak meg másoknak....
Nálam is pont ez az időszak van csak nekem már vagy másfél hónapja tartogat kisebb szünetekkel..:-(((
Belebetegedtem minden szinten/vírus,tüdőgyulladás,ideggyulladás a horgolós karomban no meg a teniszkönyököm.../ és ez mind azért mert a mókuskerék pörög és és szépen kidőltem...
Kell pihenni, kell nemet mondani, kell a saját ötletedet is megvalósítani és a többi és a többi...
Most már szépen alakul a dolog fizikai és lelki része nálam is, úgyhogy én is beszerzőkörúton voltam Pesten.Határozottan jobb lett és úgy kattog az agyam,de még nem..még kivárom az időmet!

Mindkét táska nagyon tetszik nekem.Kék színt nagyon szeretem, a csipkés, romantikus dolgok a gyengéim.Az alsó táska nagyon-nagyon SZÉP!:-))

Aledi írta...

Talán azért nem érzed az igazinak, mert kicsit komolyabb, visszafogottabb, mint az eddigiek. De szép, ízléses, és lám, másnak meg nagyon is tetszik. Így van ez, általában az alkotók sosem teljesen elégedettek, és jól is van így, hiszen, ha egyszer megalkotnánk a hibátlant, a tökéletest, akkor milyen cél lebegne előttünk?
Nehéz dolog, ha az ember a maga főnöke, hajtjuk magunkat, hiszen annyi az ötlet, ilyenkor van sok vevő, megrendelő, mindenkinek meg szeretnénk felelni, de ez nem megy.
Próbálj pihenni, és te is Bolyet :), aztán ami még belefér karácsonyig, az meglesz, ami meg nem azért hidd el, visszatérnek majd ünnepek után :)