2010. május 30., vasárnap

Gyereknap

Azt kell mondanom ezen a hétvégén egyáltalán nem volt kedvem csinálni semmit. De úgy "an-blokk". Tehát a hétvégém ide-oda járkálással, teszeséggel, és toszasággal tellet. Ez látszik is, mert olyan igazi  "freni"-set nem tudtam létrehozni, se szombaton, se vasárnap.
De azért vízi mentőnek felcsaptam, hiszen minden reggel a kutyák vizéből egy apró, fiatal szarvasbogarat kellett megmentenem, aki épp ott akart úszóleckét venni felügyelet nélkül:)
Az egyiket lencsevégre kaptam.



Azután elgondolkoztam, hogy hát mégis csak ma van gyereknap, s mivel a mamánál van (újfent) a gyermek, ezért készítek neki egy valamit. Ez a valami pedig egy ló. Ha hiszitek, ha nem neki bizony még nincsen lova. Eddig kicsi volt hozzá, s most az utolsó példányoknál amit készítettem mutatott irántuk érdeklődést. Így hát egy csajos lovat gyártottam. Kíváncsi leszek mit szól hozzá.


3 megjegyzés:

DoRcY írta...

A lovacska nagyon klassz :) nekem se volt sose, pedig örültem volna neki. Apropó, meggyúrtam a gombokat. Megszenvedtem, de lettek jók azért.. :D Holnap mennek a sütödébe és a lakkozdába. Kedden postázom :))

patonaifabian írta...

Én meg örülök, hogy megvagy, s sok szeretettel látlak! :))

patonaifabian írta...

Őszintén. Nem, a másé sokkal jobb. Most már látom:)