2010. május 23., vasárnap

Romantikusan

Nézegettem a dolgaim, s teljesen elcsodálkoztam azon a fordulaton, amit láttam. A mobiltokok szinte semmit nem változtak, azok maradtak a kis vidám, színes holmik. DE a táskák, hát....első meskás éveimben inkább a nőcis, romantikus, masnis, rózsás, virágos hangulat uralkodott a táskákon. Most pedig eléggé figurális, karakteres táskákat látok a polcokon, amik igazán egyéniségeknek, bevállalós embereknek készültek, így elővettem újból a nőcis hangulatom.
Bár ez a táska egy hétig készült, hiszen mindig félretettem. Valahogy sehogy sem akart elkészülni, valahogy nem akart megszületni, de ma erőt vettem magamon és befejeztem. (egyébként már márciusban kiszabtam, tehát hosszú szülés volt). S ami jó benne, hogy mire megvarrtam, addigra megszerettem.


S még valamit gyártottam, míg lányom az igazak álmát aludta. Egy 2in1 táskát.Olyan, a formája mint a gombásnak. Beleszerettem ebbe kis formába:))) Ebbe is


3 megjegyzés:

baboo írta...

Egészen véletlenül jutottam erre az oldalra, és beleszerettem ezekbe a kis elegáns táskákba! Megkérdezhetem, hogy vállalsz-e esetleg megrendelést egy hasonló rózsaszín táskára? Bocsánat, de muszáj megkérdeznem, mert a mai este folyamán harmadszor kattintottam vissza az oldaladra, hogy gyönyörködjem bennük! előre is köszönöm a választ!

szép estét,
Ági

patonaifabian írta...

Kedves Ági!

Természetesen. Csak azt írd meg, hogy milyen forma is ami ennyire megtetszett. Az emailomon keresztül is értekezhetünk.

hekka írta...

Nagyon kedves lett ez a kirándulásra hívogató kistáska. (De a szörnyeseket sem szabad abbahagyni!!!)