2012. március 4., vasárnap

Folyt. köv.

A tegnapi kissé kedvetlen, lehangolt, elkeseredett napomat ma a napfény és a vásárolt szebbnél szebb anyagok megváltoztatták....ma már a királyláynos táska is szebb képét mutatta. Így elhatároztam ,hogy a reggeli fényeket kihasználva lefozótom az elkészült táskákat....
Először a tulipánosat, mert hát szégyen ide-szégyen oda, de nagyon megszerettem...


...ezt követte a másik szürke, a királylányos....


...jelen pillanatomban sem állítom azt, hogy minden okés a táskával....aki meg tudja mondani mi az ami miatt nem nyerte el szívem egyik szegletét, annak egy nagy ölelést küldök, mert magam sem tudom...de mégis......

Ezt követte a csak úgy energiabomba táska, amit Julcsi szerzett nekem. Millió pusza érte!


VIDÁM HETET KÍVÁNOK!




6 megjegyzés:

Amaranta írta...

Nekem kicsit aránytalannak hat a hercegnő. Nagy a feje, és kissé vaskoska is, de lehet, csak azért, mert olyan szögből fotóztad.

Julcsi írta...

Máskor is, nagyon szívesen! A szürke tulipánost imádom:)

Mázsa Viki írta...

Nekem nagyon tetszik a királylányos is, az egyetlen dolog, ami engem kicsit zavarna, hogy a lába a bordó részben van. Én a vonalra "állítottam" volna. :)

Süle Mónika írta...

A királylányos táska alapszíne nagyon tetszik, a bélés is szuper. Valóban a királylánnyal van valami. Nekem kicsit gyerekes. Egy csipet modern korral viszont fel lehetne dobni ezt a témát: hercegnő autóban, biciklin, léggömbben a felhők közt, fűben fekve, hercegnő a tükör előtt. Te olyan ügyes vagy szerintem tudnál ilyeneket is készíteni!
A tulipános táskád gyönyörű, a sárga kukacos pezsdítő!

Csillus írta...

Nekem is a tulipános a kedvenc!!!

patonaifabian írta...

Hát mindegy..most már marad. A megrendelőnek tetszik...a kukacos meg kellett....