2012. március 26., hétfő

Van bőr a ......

.....táskámon.
Az, hogy egy ideje az én jó uram rágja a fülem azzal, hogy használjam el a bőröket egy dolog. A másik, az a "rengeteg" szép pamut, amit még akkor rendeltem, meg később, meg azután......a lényeg, hogy mindig csak nézegetem őket.
Vasárnap muszály volt kipróbálnom valamit. Elővettem a marha bőrőket, a szépséges anyagjaimat és a kedvencemmel a korddal párosítottam őket. A szabásmintát nem akartam variálni, s ilyen lett. Az első.....

Azt is lehet mondani beleszeretettem....biztos, amíg az amerikai patchwork anyagaim kitartanak lesznek még. .....amibe segíthetnétek. Annak fényében, hogy tudjátok a táska hátterét....amerikai pamut, bőr, vetex, dupla vatelin, bélés......ki mennyit adna egy ilyenért? De úgy is feltehetem a kérdést, ki mennyit kérne érte.....

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez annyira nagyon szép lett!!
Nagyon sok táskádba beleszerettem már, de ez most mindent visz :)
Kriszti

Sviro (Ildi) írta...

A táska fantasztikus, nagyon tetszik. Az árban nem igazán tudok segíteni, nem tudom, milyen árban van a bőr, az anyag és mennyire nehéz bőrrel dolgozni. Félek, ha keveset mondanék, úgy éreznéd, leértékelem a munkád.

patonaifabian írta...

Köszi Kriszti!
Ildi! Nem tudom mennyi volt a bőr...kaptam, De nem könnyúű vele dolgozni azt már tapasztaltam....nem tudom....

Aledi írta...

Nagyon szép lett! Én is szenvedtem már a bőrvarrással, aztán vettem bőrvarrótűt, és cérnát, azért még így is macera. Láttam közben az ár kérdésben is dűlőre jutottál :)

patonaifabian írta...

Ezer köszi...bőrvarrótűt még be kell szereznem...