2010. december 18., szombat

Fotózás bent

A probléma abból adódik, hogy szakad a hó (gondolom, mint mindenkinél), de volt még két táska amit nem tudtam lefotózni a korai sötétedés miatt.
Először is minden fotózás előtt mély levegőt kell vegyek, mert a fényképezőgépbe az elemek tönkrementek, így feldugom őket tölteni, katt......majd töltés.....újabb katt.....s így tovább.
Persze annyi eszem nem volt, hogy elmenjek s vegyek egyet. Hiszen a lustaság fél egészség. Ugye?
S visszakanyarodva...valahol meg kell ezt a súlyos gondot oldanom, mivel az elkövetkező időkben már időm nem lesz, (s lelki erőm az elemekkel játszadozni), hogy képeket készítsek....előre láthatólag.:)
Keresem az aktuális helyet, de mire megtalálom, az elemek kilehelik lelküket, így újabb türelempróba, s csatlakozás az áramforráshoz.
Majd kitalálom hol is fotózok. A gyerekszoba-vagy nappali?-kanapéján. Függöny elhúz,hiszen a fotózáshoz fény kell. Karnis a fejemen. Kell nekem olyan lendületesnek lennem...A cérna itt elszakadt...a fotók meg ilyenek :)))



4 megjegyzés:

Aledi írta...

Szerintem a fotók sem rosszak, de a táskák! Nagyon tetszenek. A pirosat épp most csodáltam meg a Meskán, de az első is gyönyörű, jót tesz neki az a kis rózsaszín. Nagyon megy ez neked, kicsit irigyellek is miatta, nálam a táskavarrás kicsit még mindig mumus :) Ez a fazon szuper, tágas, de mégis elegáns, nőies. Megmondom őszintén, én a bőrtáskákat szeretem, de ezek csudajók!

hekka írta...

Na, nálam a táskavarrás még mumus szinten sem említhető sajnos... :) Nekem az első a nyerő!
A fotózás-procedúra viszont nagyon ismerős... Szerintem én már a karnis előtt kiborultam volna... :)))

GumiPók írta...

Nagyon szépek a táskáid, és nem csak ez a kettő :)

patonaifabian írta...

Kedves GumiPók! köszönöm :)
Adél, Helga! imádom ezt a fazont, s nincs ilyen fent a meskán és a saját ötletem így varrni is szeretem. Olyan nőcis darab
Egyébként bőrös vagyok én is :)