2009. július 2., csütörtök

Éljen a bölcsi! S a bili!Nos kislányom vasárnap óta gy döntött, hogy ő bizony nem hajlandó pelust felvenni. Tehát most rajtra készen állok, hogy mindig sikeüljön a művelet...... no jó azt tegyük hozzá, hogy a lányom rendes, így szól. Ebből kifolyólag mindössze két balesetet könyvelhetünk el. Egyet az első nap, a másodikat pedig ma, mivel annyira főztem és nem vettem észre az árulkodó jeleket.


Tehát a lányom a szobatisztaság mezejére lépett. Vagyis pelus csak este, így ha most messzi távolba megyünk, visszük a mi kis sárga bilcsink. Ez történt bölcsibe beiratkozásunkkor is. A gyerek, váltás ruha, bili, keksz (nehogy éhenhaljon az alatt a 20 perc alatt), pohár üditő, és egy plüss állat. Még jó hogy a fejem a helyén van.


Elindulunk, felszedjük útközben a mamit, s irány a bölcsöde. Ott lányom szembesül a tényekkel. Bizony nem lesz egyedül. Láttam az arcán. Kérdésemre


- Jó lesz a bölcsiben?


Kategórikus NEM lett a válasz. Így jártam. Ezután parkolóban bilizés sikertelenül:(


Nos lányom nem volt elragadtatva az új helytől. Hazaérve villámgyors főzés, mosogatás, s a háttérben nagy csend. Csak azt látom, hogy kislányom ide-oda mászkál. Gyanús az egész eset, mert nem szokott nyugton hagyni házimunka közben. Megnézem.

Életem egyik értelme a krétáit reszeli rendületlenül a gyapjú takaróra. :)))

Nincsenek megjegyzések: