2011. október 26., szerda

Táska héjak újra töltve

Nos említettem előbbi , hogy biza mennek világot látni a termékeim. Sajnos magam nem jutok ki, de egy tündér kiviszi Németországba őket, s majd meglátjuk mi lészen. Így viszont a két hét múlva rendezett vásárra, ezen a héten kell/ett felkészülnöm. 
Tárcák rendben, mind felnőtt, s mint gyermek gyapjútárcák, (amiket majd később mutatok) De addig is  rengeteg még a tennivalóm. Készült 5 táskahéj.  Nagy kreativitást nem öltem bele, a megszokott ötletek jelennek meg rajta napraforgó, tulipán, kamilla, pipacs. Egy kivételével. Gondolom mindenki észreveszi.:)


De bújtatott oka is van annak, hogy most ezeket mutatom.
OK: A piros tulipános táska......szerintetek?

Lehet, hogy ha egyedül lenne akkor nem piszkálna, de így olyan MÁS....szegény. pedig tudom ,hogy el kell fogadni a másságot, de még nem megy. 

Véleményeteket köszönöm!

10 megjegyzés:

vancsavarr :) írta...

Kell oda az is, hidd el!
Reméljük, mihamarabb rendesen meg is töltik őket (=lészen jó kis, pakolós, mászkálós, kotorászós gazdájuk) :)

Aledi írta...

A cicás valami tünemény!
A tulipános... őszintén szólva nem lopta be magát a szívembe, de ez az én ízlésem, (szerencsére) nem vagyunk egyformák. Nekem ez a barna árnyalat, főleg pirossal nem igazán tetszik. A virágok rajta már igen, ha sötétebb barna lenne, vagy az a világosabb, mint a cicás...

patonaifabian írta...

Ugye....én mondtam....! Nekem sem annyira....most pocsékoljak bele időt? Hátha valakinek igen?

N. Adri írta...

Nekem meg éppen az tetszik a legjobban. Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. :-)

patonaifabian írta...

Ez az...mikor kiveszem a többi közül akkor nincs gond vele! de mikor beteszem akkor már kevésbé szeretem:(

dióhéj írta...

tessék kérem békénhagyni azt a tulipánosat! szerintem szenzációs párosítás, szép meleg és különbense tagadd meg, ő is a te gyereked :)

a többi közül csak azért lóg ki, mert az összes többi kontrasztosabb, itt pedig meleg színt applikáltál egy másik meleg színre...

tiduj írta...

A Kamillás ezzel a lilával nálam még mindig a legyerőbb!
Tulipános nekem is kicsit sántít, vmi más pl. a cicás hátterével jobban tetszene. De ha kitakarom a többit, akkor nincs vele baj :-)

Bombocos írta...

Nekem tetszik a piros tulipános, szerintem, pocsákoljál bele időt, hátha vki pocsékol rá pénzt, s nem is fogja pocsékolásnak venni. :)

Bombocos írta...

Nekem tetszik a piros tulipános, szerintem, pocsákoljál bele időt, hátha vki pocsékol rá pénzt, s nem is fogja pocsékolásnak venni. :)

patonaifabian írta...

Úgy lesz.....tulipános táska befejezve és szerintem okés:)