2012. február 28., kedd

Dagadó kebel

Nem plasztikai műtéten estem át, s nem is nagyon érzem szükségét. Egy olyan megrendeléssel végeztem, amitől nagyon féltem.
Először is, mert már nagyon régen varrtam ezt a fazont. A legeslegelő szabásmintám, ami keveset forgott a kezeim között, s egy laptophoz készült.
 Másodszor, nem emlékeztem, hogy a ferdén szabott fedlapot hogyan csináltam. Azt tudtam, hogy nem hivatalos úton jutottam el az eredményig és sokszor bontottam....ezek az emlékképek elevenen élnek bennem.
Tovább már nem húzhattam halaszthattam, így belevágtam lesz, ami lesz alapon......nem tudom ti szoktatok-e álmodni megrendeléssel, vagy azzal hogyan is kell megvarrni valami, s fejben "megvarrom. S csodák csodája mikor valóban meg kell varrni sikerül....no én így dolgozom:)
A fedlap elkészítését nem tudom hányszor megálmodtam, hogy hogyan mit .....s ennek eredményeképpen a táskát össze is "dobtam" potom 6 óra alatt.....:)))
Nálam szerelem....a színei és a formája miatt....


....s foglalkoztat a gondolat legyen-e belőle még....hord még valaki ilyen fazonú táskát????

2012. február 23., csütörtök

Borús tavasz

A tavaszi énem már ki akar bújni belőlem....akarja nagyon, hogy tavasz legyen, és süssön a nap és csicseregjenek a madarak és bújjanak a virágok....tavaszi gyerek énem ezt kívánja. Készült is néhány táska ennek jegyében, de hát milyen idő volt mikor fotóztam? No milyen borús....így ők most borús tavaszi táskák lettek.
Nagy kedvencem már rég a púder színű kord....kell még belőle szereznem....s olyan nőcis táskát lehet belőlük készíteni, ami  a kislányos lelkemet melengeti meg.....

..magát ezt a motívumot imádom, imádom imádom....s egy másik....


....olyan vagányabb nőcis!2012. február 19., vasárnap

Rég jártam

...erre megint. Valahogy elmarad, hogy gondolataim leírjam, dolgaim mutassam. Bár lehet, hogy nincsenek is gondolataim...vagyis azok vannak. Mit hogyan kéne tenni, melyik órában mit is kell cselekedni, hogyan is szervezzem meg az életem, hogy működjön. Fennkölt gondolatok azonban nincsenek a fejemben....nem gondolkodom el azon, hogy miért piros a paradicsom. Nem gondolkozom azon miért is ugat a kutya..de az is ritkán fordul meg a fejemben mi is lesz, ha nem süt ki többet a nap....
Bár gondolom felnőtt fejjel ritkán fordulnak meg ilyen gondolatok a fejünkben, de hiányolom őket. Régen, mikor a kertben ültem, vagy a mamánál a korlátról fejjel lefele lógtam sokszor megfordultak ilyen és ennél sokkal fontosabb dolgok is a fejemben...
S néha, mikor gondtalannak érzem magam és nem kell a gondjaimon gondolkodnom eszembe jutnak olyan dolgok, amiket szívesen megtennék, de tudom nem lehet....
S most ennyi gondolkodá után egy kép, ami szintén a fejemben forgott egy ideje...2012. február 14., kedd

Ismerkedem

Az úgy volt, hogy nagyon nagy szerelemben vagyok. A piros színnel, de ez a szerelem nem tud kiteljesedni, mert valahogy mindig korlátozva érzem magam, mikor a kezembe veszem. Milyen minta, hogyan legyen...eddigi próbálkozásaim kimerültek a szürke pirossal kombinálásában. Majd egyik nap úgy döntöttem nem hagyom magam, megismerkedem vele. Tettem az anyagokat ide, párosítottam a gondolataimat, s az első piros barátságom egy kutyás táska lett....


Piros aljjal, és piros béléssel....
De ez kevés volt, mert szerettem volna ezt a barátságot elmélyíteni, megerősíteni. Ekkor jött ő, és az ötlet....


Egyszerű, mégis olyan én....s hordható. Remélem másnak is tetszik nem csak nekem:)
Holnap jön egy másik...szintén piros barátság....2012. február 7., kedd

Néhány....

Nem állítom, hogy nem voltam elkonyulva,mikor "kikapcsoltak" a rendszerből. Hiszen több mint három éve kezdtem a meskán és igazából mindig 100-kal igyekeztem teljesíteni, odafigyelni mindenre..mert én már csak ilyen vagyok.
Jelentem, holnap visszakapcsolnak az áramlatba...lehet rendelni, vásárolni...
S mikor el vagyok keseredve a magam kedvéért kell alkotnom olyant,  ami vicces, vagy nagyon különleges, vagy csak akkor épp feldob...Ilyenek voltak ezek az elefántok is amikor készültek...rájuk néztem és mosolyogtam....rózsaszín elefánt... banzsa szemekkel....:)


...majd egy megrendelés táska készült pipacsos, gondoltam mi lenne, ha lenne hozzá tolltartó és tárca. Persze nem a megrendelő kérte csak én úgy....csak úgy...
2012. február 4., szombat

Inaktív

Hát velem is megtörtént....magyarázhatnám a bitonyítványomat, de minek. A lényeg a negatív egyenlegem után tettem a dolgomat és befizettem 2000.-forintocskát. Igen ám, de eközben több holmit is megvásároltak a boltomból, így a befizetett összeg már nem fedezte a minuszba ment összeget, hiszen a jóváírás alatt ment végbe ez a folyamat....csak, hogy erről én nem kaptam értesítést. Mármint arról, hogy megint belekerültem a negatív körbe.
 S éltem vidáman napjaim, a nehézlégzéssel küldő, majd alaposan bárányhímlőssé változó lányom mellett. Szülőértekezletek, s félévi értekezletekkel tarkított napokkal....s ma szembesültem....BOLTOD INAKTIVÁLTUK.
Kösz....s már kaptam nagyon kedves imádnivaló leveleket, hogy akkor most nem lesz többé ,és ennyi és vége.....
Jelentem lesz még és jön több is és már fizettem, s innentől fogva meska anya autómatikus rendszerén múlik minden!
Türelmeteket kérem....aki mégis nagyon és sürgősen és azonnal akar valamit az legyen oly kedves a patonaifabian@gmail.com-ra írni.