2010. szeptember 14., kedd

Vadnyugat

Testvéremék leugrottak hozzánk...Így elég sablonos, de ha leírom, milyen h...voltam s lerendeltem szegényt ,hogy vigyázzon lányomra. 
A történet kezdete tegnapra nyúlik vissza. Mikor az oviba mentem a kezembe nyomtak egy papírt, hogy 21-én kedden szülői értekezlet. Nagy lázasan elkezdem szervezni a mai  (tehát a keddi) napom, mivel férjem délutános s nem tud a gyerekre felügyelni. Le is rendezem a húgom mára. A fordulat pediglen itt van:) Ismét a leányzóért megyek, s Kérdezem óvónénit, hogy akkor 16.30-kor találkozunk-e. Ő teljesen értetlenül néz rám. S közli, hogy jövő héten lesz az értekezlet. Nos ennyire már rég voltam összekuszálva., s a tér-időben (inkább időben) eltévelyedve.
Azért egy kicsit szorgoskodtam is, s varrtam egy táskát. S visszakanyarodva eredeti történetemhez. Húgom barátja, mikor meglátta az új táskát "tiszta vadnyugat" felkiáltás hagyta el a száját. Szerintem is van valami a dologban.:O)
Szerintetek?


6 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Nagyon jó lett! Tényleg van benne valami:-))

hekka írta...

Úgy bizony, vadnyugat!
A szülőiről annyit, hogy az elsőről fél8-ra értem haza... :)

bolyet írta...

Tényleg teljesen arra hajaz a "filing"!:-))

Szuper lett!Olyan nagyon kreatív és ötletes!Anyag minta meg plusz pont!

Én két hete szülőire járok....Néptáncos,ovis,focis,sulis...Állandóan attól félek, hogy elfelejtem, összekeverem...Megnézem minden nap az üzenőt meg a naptárakat!Igaz általában reggel már úgy vagyok, hogy milyen nap is van???:-))

Kriszti írta...

Én hétfőn ültem majd 3 órát az első ovis szülőin. :) A táskavarrás sokkal értelmesebb elfoglaltság, mint a szülőit végigülni.

Amúgy tényleg tisztára vadnyugati stílusú lett.

DoRcY írta...

Nagyon szép lett szerintem... :) Tetszik! Tényleg vadnyugatos!

patonaifabian írta...

Ugye,hogy ugye. Én is szeretem.
A szülőivel meg kérlek ne riogassatok. Én igyekszem mindig rövidre zárni a dolgokat, de nem akarok ott ülni a semmiért órák hosszat. (ehem-behem)