2009. október 29., csütörtök

VonatosanA szent elhatározás, már az első pillanatban megdőlt. Amit készítettem nem mutattam meg a nagyvilágnak, vagy legalább is ezen a felületen nem. De nem mondtam le arról, hogy blogot írok, és rendes ember módjára szépen "vezetem" Tehát ez most ismét egy újabb próbálkozás.Hosszú idő, sok türelem és kitartás kellett ehhez a falvédőhöz. S elárulom nem nekem, hanem aki rendelte. Szegény Zsófi még nyár közepén kért meg arra, hogy készítsek a kisfiának egy vonatos falvédőt. Sajnos azonban a lépés, a türelmem és az idő sem úgy jött és alakult, hogy ezt meg is tudjam valósítani.Már rettentően szégyeltem magam, mikor megszállt az ihlet, lett egy kis időm és egy nap alatt, (úgy hogy semmit nem csináltam) kiszabtam a nagy darabokat a mesevároshoz.Ezután "már csak" rá kellett varrni, apróbb részletekkel ellátni.....De elkészült és szerelembe estem vele. Nagyon megszerettem, s remélem új kis gazdája is sokáig használja majd.

2009. október 2., péntek

Új hónap, új fogadalmak


Belevágtam a blog írásába, de ha finoman fogalmazok, egyáltalán nem is törődtem vele. Pedig rengeteg esemény történt velem minden területen. Munka, zene, meska.


Szentül megfogadtam, hogy bizony most már ebben a hónapban minden eseményt, ami történik velem, minden dolgot,amit alkotok először itt fogom bemutatni.


Tehát fogadalmam első szülötte Hugó, a dagi bagoly. Akibe igazán mese nézés közben szerelmesedtem bele. Mint minden este lányzómmal fürdés előtt mesét nézünk. A palette szük. Vagy KISVAKOND, vagy LOLKA ÉS BOLKA. Nos ezt a kedves bagolyformát a Kisvakondban láttam, meg s kissé "renisre" faragtam, szabtam. Így került a mobiltokra. Fogadjátok szeretettel:)